Uutiset


Poppeli vaaput Lohestajatorpalta

Meiltä voit tilata legendaarisia Poppeli vaappuja. Poppeli-vaappu on ollut Tornion- Muonionjoen ykkösvaappu useita vuosia peräkkäin silloin kun tilastoihin merkittiin vaapun kaupallinen nimi. Tilauksen voit tehdä puhelimella +358500694946, sähköpostilla raimo.kutuniva@lohestajatorppa.net tai kotisivulla olevalla yhteydenottolomakkeella!


Pakamukassa alkoi lohta nousta ennätys aikaisin!

Lohestajatorpan tilastoissa on nyt 4 lohta. Susanna Kulppi ja Reijo Orvola nappasivat vajaan tunnin soudulla komean vonkaleen. Painoa oli 15,62 kg ja pituutta 115 cm. Naiset tuo onnea myös lohensoutuun! Olen pitänyt Lohestajatorppaa 25 vuotta ja tähän asti aikaisin lohi on saatu 10.06. Nyt eka merkintä tuli 07.06. Tästä on […]


Poppeli-vaaput myynnissä

Meiltä voit tilata kuuluisia Poppeli vaappuja. Vaappuja ei ole myynnissä muualla. Sähköposti: raimo.kutuniva@lohestajatorppa.net. Puhelin: +358207181730.


Vesitilanne 22.06.2016

Joki on ollut tulvassa monta päivää. Tänä aamuna vesi kääntyi laskuun ja nyt myös roskan tulo alkoi vähenemään. Lohestus olosuhteet paranevat taas viikonlopuksi!


Lohi nousee tavallista varemmin!

Pakamukan listoissa on jo useita lohia vaikka elämme kesäkuun alkua. Olen pitänyt Lohestajatorppaa yli 20 vuotta ja koskaan aikaisemmin ei ole noussut lohta näin varhain näin paljon. Lohta on mutta kalastajat puuttuvat!


Eka kiinni, väsytystä ja irti. Ilta palkitsi 11 kg:n lohella!

Ismo Savolainen ja Erkki Selkälä vuokrasivat veneen ja lähtivät eka laskulle. Lohi nappasi kiinni tässä kioskin läheisyydessä. Kaverukset väsyttelivät lohta mutta lohi oli päättänyt, että periksi ei anneta. Lohi hyppi ja pääsi irti. Kaverukset olivat vähän alamaissa kun vettäkin ripsi taivaalta. Illalla kello kymmenen maissa sitten onnisti ja 11,00 kg:n […]


LOHESTUSKAUSI ALKOI 01.06.2015.

Kesän lohestuskausi on alkanut virallisesti 01.06.2015. Pakamukan korkeudelta on saatu varhaisin nousulohi  kautta aikain 10.06. Lohisesonki alkaa perinteisesti juhannusviikolla. Muistahan varata majoitus ja veneet, jotta et jää rannalle ruikuttamaan!


Uutta Lohestajatorpalla! Nyt voit vuokrata meiltä retkeilyauton!

POIKKEA JÄÄMERELLE TURSKANPYYNTIIN! Meiltä voit vuokrata retkeilyauton!   Sisätilat ja mukavuudet Ohjaustehostin, Sähkökäyttöiset ikkunat, Vakionopeudensäädin, Sähköpeilit, Suihku, Markiisi, Pakastelokero, Parivuode. Muut Kattoluukku, Turbo, Trumatic, Sähkörappu, Keskuslämmitys, Sähköpatruuna. Tekniset tiedot Teho: 130 kW / 177 Hv, Pituus: 5,99 m, Kokonaismassa: 3 300 kg, Omamassa: 2 650 kg, Rek. henkilömäärä: 4, Ovien […]